Far Cry 6

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

Zo krijg je een betere framerate bij Far Cry 6

Een Far Cry 6 speler heeft een eenvoudige manier ontdekt om de framerate in de game te verbeteren: het uitschakelen van Ubisoft Connect.

Hij deelde deze bevinding onlangs op Reddit onder de naam contrabardus. Hij speelde de game op zijn pc en schakelde de overlay van Ubisoft Connect uit, de service die het loyalty programma van Ubisoft en de desktop app met elkaar verbindt. De reden dat hij dit deed was het proberen te stoppen van een bug in de notificaties van het progamma. Hierdoor kwam hij erachter dat het uitschakelen van de service 'de framerate stabiliseerde en verbeterde'. Om Ubisoft Connect uit te schakelen op je pc open je Uplay, ga je naar het menu in de linkerbovenhoek van het scherm en ga je naar 'settings'. Hier kun je onder de 'general' tab het hokje 'enable in-game overlay for supported games' uitzetten. Vervolgens herstart je de game. Of dit op andere platforms ook werkt, is voor nu nog niet duidelijk. Ben je benieuwd wat wij van Far Cry 6 vonden? Lees het in onze review!

framerate far cry 6

Far Cry 6 kwam uit op 7 oktober 2021.

BRON Reddit

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?