FIFA 21

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 9 oktober 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Zlatan Ibrahimovic botst met EA Sports

De wereldberoemde spits Zlatan Ibrahimović botst met EA Sports. Ze hebben namelijk volgens hem zijn gezicht gebruikt zonder zijn toestemming.

De inmiddels 39-jarige speler van AC Milan geeft aan dat hij nooit toestemming heeft gegeven aan Electronic Arts, de vakbond FIFPro of de Italiaanse club waar hij nu voor speelt, om gebruik te maken van zijn gezicht en imago. Volgens EA Sports zijn er echter geen fouten gemaakt aan hun kant. Ze claimen namelijk dat ze de contractuele rechten hebben voor het gebruik van alle spelers die aanwezig zijn in FIFA 21. Ibrahimović is er echter niet van overtuigd en gaat verder op onderzoek uit. Dit verhaal krijgt dus misschien nog een staartje. Bekijk hier de review van FIFA 21.

Zlatan EA Sports

FIFA 21 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4. Onlangs is er een update verschenen voor de Xbox Series en PlayStation 5.

BRON EA Sports

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?