Zlatan Ibrahimovic botst met EA Sports

Geplaatst:

De wereldberoemde spits Zlatan Ibrahimović botst met EA Sports. Ze hebben namelijk volgens hem zijn gezicht gebruikt zonder zijn toestemming.

De inmiddels 39-jarige speler van AC Milan geeft aan dat hij nooit toestemming heeft gegeven aan Electronic Arts, de vakbond FIFPro of de Italiaanse club waar hij nu voor speelt, om gebruik te maken van zijn gezicht en imago. Volgens EA Sports zijn er echter geen fouten gemaakt aan hun kant. Ze claimen namelijk dat ze de contractuele rechten hebben voor het gebruik van alle spelers die aanwezig zijn in FIFA 21. Ibrahimović is er echter niet van overtuigd en gaat verder op onderzoek uit. Dit verhaal krijgt dus misschien nog een staartje. Bekijk hier de review van FIFA 21.

FIFA 21 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4. Onlangs is er een update verschenen voor de Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: EA Sports
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 21

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 oktober 2020

Ontwikkelaar

Electronic Arts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord