Lips

  • Ontwikkelaar iNiS Corp.
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Zing mee met je eigen muziek in Lips

Op de E3 kondigde Microsoft Lips aan, een game waarin je met allerlei nummers kunt meeblèren.

In onderstaand filmpje zie je een deel van de presentatie van Microsoft. We zien onder andere de lichtgevende microfoons en de mogelijkheid om je MP3-speler in te pluggen en met je eigen muziek mee te zingen. Daarnaast hebben de microfoons motion sensors, zodat ze je bewegingen kunnen registreren.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?