Zing deze zomer in een online competitie met Singstar

Ben jij het ook zat om alleen maar te zingen tegen je vrienden in Singstar? Dan is er goed nieuws, want Sony Computer Entertainment heeft bekendgemaakt dat er in juni een gratis nieuwe update voor Singstar zal komen waarmee de online competities zullen worden geïntroduceerd.

In deze competities kan je naast zingen tegen tegenstanders van over de hele wereld dit keer ook nauwlettend je tegenstander en zijn score in de gaten houden via de PlayStation Eye.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?