Zing de bekendste kerstnummers in SingStar

Naast alle sombere nieuwsberichten, zouden we het zowat vergeten het is bijna kerstmis! Dat weet Sony niet beter te bespelen, door met een kerstpakket op de proppen te komen dat maar liefst vijf uit nummers bestaat. Helaas voor de fans geen Mariah Carey, de volgende vijf nummers bevatten dit kerstpakket wel:

Celine Dion - Christmas Eve
Toni Braxton - Have Yourself a Merry Little Christmas
Babyface - Sleigh Ride
Paul McCartney - Wonderful Christmas time
Shakin' Stevens - Merry Christmas Everyone

Dit pakket is deze week nog verkrijgbaar via het PlayStation Netwerk, hoeveel het kost is vooralsnog niet bekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?