Pure

  • Ontwikkelaar Black Rock Studio
  • Eerste releasedatum 25 september 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Zieke tricks en modder in nieuwe video Pure

Pure is de nieuwe off-road racer van Disney Interactive Studios. In de game race je met zelf aan te passen quadbikes door de ruige wildernis. Vandaag is een nieuwe gameplayvideo verschenen.

In de game zul je de meeste zieke stunts kunnen doen, om zo een boost te verdienen. De game kent verschillende modi en kan daarnaast met zestien man online gespeeld worden. Pure verschijnt voor pc, Xbox 360 en PS3 in september 2008.

Bekijk hieronder de nieuwe video.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?