Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Zeven uur lang gameplay Resident Evil 5

De verhaallijn van Resident Evil 4 had ik binnen 2 dagen uitgespeeld, maar ik was weken bezig met alle extra's die je erbij kreeg. Zal Resident Evil 5 ook net zo lang duren?

Een tijdje geleden was te lezen dat Resident Evil 5 twintig uur zou gaan duren. Het Britse blad Xbox World bewijst het tegendeel. Daar was de game afgelopen in 7 uur, 36 minuten en 1 seconde. Dit is zonder de cutscenes. De game werd gespeeld op normal.

Hiermee bewijst het magazine dat de game niet zo lang is als zijn vorige deel. Het is niet bekend of ze de extra's ook honderd procent uitgespeeld hebben. Ze zeggen wel dat je na één keer spelen lang niet alles gezien hebt. Nog een keertje extra spelen is dus zeker de moeite waard.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?