Zesvoudig je XP punten in Gears of War 2

Epic Games komt volgende week met een leuk extraatje voor de Gears of War 2-bezitters. Volgende week krijgen gamers namelijk maar liefst zes keer zoveel XP punten als normaal. Om precies te zijn kunnen gamers vanaf 14 juni tot en met 21 juni meer punten verdienen in één klap.

Epic Games maakte overigens ook nog bekend dat ze een stem voor Jace Stratton uit Gears of War 3 hebben gevonden. Hip-hop artiest Drake zal namelijk zijn stem verlenen aan Jace Stratton. We zullen echter nog een jaar moeten wachten op Gears of War 3 aangezien de game pas volgende jaar april naar Europa komt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?