Zestien procent van de Xbox 360's sterft

Er wordt veel gepraat over de productiefouten in de Xbox 360. Hij raakt overhit en maakt je games stuk. Microsoft, de ontwikkelaar van deze console, heeft altijd gezegd dat het productiefoutenpercentage even hoog of laag ligt als bij andere systemen.

Het Amerikaanse bedrijf dat onderzoek doet naar Elektronica, SquareTrade, heeft bekendgemaakt dat 16,4% van de Xbox 360's ermee ophouden. Duizend consoles deden mee in het onderzoek. De 360's die ermee ophielden en dus naar Microsoft terug gingen, waren overhit geraakt.

Wat wel opmerkelijk is, is dat alleen de eerste generatie Xbox 360's kapot gaan. Dit kan betekenen dat Microsoft in de generaties daarna wat veranderingen heeft gemaakt. Het kan ook zijn dat de Xbox 360 stuk gaat naarmate je hem langer hebt. Dit kan betekenen dat deze generatie of die ervoor binnen een paar maanden ook sterven.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?