Zesjarig jongetje in brand tijdens gamen

Er is vanochtend een zesjarig jongetje uit Nashville opgenomen in het ziekenhuis. Hij had ernstige brandwonden, doordat, naar zijn zeggen, de kabel van zijn Gamecube waar hij vanaochtend op zat te spelen in brand vloog.

Het lichaam van het jongetje is voor twintig procent brandwonden. Dit komt doordat zijn kleren in brand vlogen. De brandweer heeft de televisie en de Gamecube meegenomen voor onderzoekt. Of het jongetje ooit nog een controller zal aanraken, is nog maar de vraag!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?