Zeno Clash-ontwikkelaar komt met Rock of Ages

Zeno Clash is een game die niet voor iedereen is weggelegd. Uitgever Atlus was echter onder de indruk van Team ACE en gaat ook hun nieuwe game uitgeven: Rock of Ages.

In Rock of Ages bestuur je een steen die andere dorpen moet vernietigen. Het andere team heeft echter ook een steen tot zijn beschikking. Je zult strategisch moeten denken om te kunnen winnen.

Rock of Ages zal weer een flinke kunstlaag over zich heen krijgen. Zo zul je verschillende sprookjesachtige omgevingen en muziek voorgeschoteld krijgen. Rock of Ages zal in de lente van 2011 verschijnen. Er zijn nog geen platformen bekend, maar wij vermoeden digitale downloads op Steam, Xbox Live en PlayStation Network. Geïnteresseerd geraakt in de game? Check hieronder een trailer.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?