Zeno Clash 5 mei naar Xbox Live

Zeno Clash is een game die iedereen uitgeprobeerd moet hebben. De game heeft een unieke setting en een interessant First Person fighting-systeem. Yordi was ook onder de indruk van Zeno Clash.

Vandaag is de releasedatum verschenen van de Ultimate Edition van Zeno Clash. Deze uitgebreide versie verschijnt 5 mei op Xbox Live. Als extra is er een functie bijgekomen waar fans om vroegen; een Co-Op modus.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?