Zelfgemaakte levels in Dreams straks te verkopen

Geplaatst:
Aangepast: 13 maart 2020 21:26

Wil je geld verdienen met het maken van games, maar niet in de gelegenheid om aan de slag te kunnen bij een ontwikkelstudio? Dan krijg je straks wellicht wel de mogelijkheid om je zelfgemaakte levels in Dreams te verkopen voor echt geld.

Toen de creatieve game Dreams werd aangekondigd, had Media Molecule grootste plannen met de game. In mijn review van Dreams kun je lezen dat ze die plannen meer dan waar hebben weten te maken. Media Molecule wil het nu echter nog een stapje verder gaan en makers de mogelijkheid geven om geld te verdienen met hun creaties. Daarom heeft de ontwikkelaar nu de Beta Evaluation in het leven geroepen waarmee contentmakers een aanvraag kunnen indienen voor het gebruiken van een zelfgemaakt Dreams-project buiten de game om. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een muzikant graag in Dreams een videoclip wil maken en deze uiteindelijk ook publiceren. Media Molecule wil hiermee kijken wat voor soorten aanvragen er binnenkomen en wat voor mogelijkheden er zijn voor het publiceren van projecten buiten het platform. Momenteel zijn creaties in Dreams enkel nog in de game zelf te bekijken. Daar kan dus later verandering in komen.

Dreams is momenteel te spelen op de PlayStation 4.

Bron: Media Molecule
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dreams

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

14 februari 2020

Ontwikkelaar

Media Molecule

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord