Check hier alle PlayStation State of Play content

Zeldzame editie Atari game is goud geld waard

Op eBay je games verkopen is voor sommige mensen de normaalste zaak van hun leven, maar degene die de game 'Air Raid' in de verkoop zette moet op dit moment de gelukkigste persoon van de wereld zijn.

Het gaat hier om een speciale editie van Air Raid, compleet met de originele box erbij. Bij dit spel is het vrij bijzonder, omdat verzamelaars lang hebben gediscussieerd of er eigenlijk wel een verpakking van deze game bestond. Een ander opvallend onderdeel aan de game is het handvat dat aan de cardridge vastzit.

Klinkt allemaal leuk en aardig, maar waar het allemaal om draait is het winnende bod. De winnende bieder heeft maar liefst $31.600 over voor het pakket! Tja, je hebt verzamelaars en je hebt verzamelaars met geld, zullen we maar zeggen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?