Zandkasteeltjes bouwen op de Wii

Zon, zee, zand en... dikke Duitsers. Geen dagje strand gaat voorbij zonder een versgegraven kuil van een volslanke Oosterbuurman. Konami komt (gelukkig) met een oplossing: Sandy Beach.

En wat voor een oplossing, Sandy Beach is een rasechte bouw-je-eigen-zandkasteel-game. In het spel kun je, je raadt 't al, eigen zandkastelen bouwen. Door met een metaaldetector over het strand te struinen - zonder uit te hoeven kijken voor Duitse kuilen - kun je schatten vinden. Met de gevonden spulletjes kun je het kasteel weer opleuken. Eenmaal tevreden met je zandsculptuur kun je er foto's van maken, die dan worden opgeslagen in de fotogalerij.

Maar alleen met het versieren van kastelen ben je er nog niet. Ook moet je jouw kasteel beschermen. In de modus 'Crab Battle' moet je naderende krabben afschieten met kanonnen, om zo te voorkomen dat ze jouw prachtige zandkunstwerk verpesten.

Sandy Beach staat gepland voor de herfst, exclusief voor de Wii. Vanaf dan kan het scheppen met je Wiimote losbarsten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?