Jump Force

  • ONTWIKKELAAR Spike
  • RELEASEDATUM 15 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 3, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE -

Yu-Gi-Oh! toegevoegd aan JUMP FORCE

Yugi Muto, de hoofdpersonage uit Yu-Gi-Oh! is aan JUMP FORCE toegevoegd als speelbare held. Dit heeft Bandai Namco in een persbericht laten weten.

In JUMP FORCE komen helden en schurken uit de renstal van Bandai Namco samen en nemen ze het tegen elkaar op in gevechten op verschillende locaties uit de bekende series. Zo zijn Naruto, Dragon Ball Z, One Piece en nog een aantal andere helden aangekondigd voor in de game. Meer informatie over Yugi’s krachten en vaardigheden volgen snel.

JUMP FORCE verschijnt in 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc (digitaal).

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?