YouTube voor Nintendo Switch vanaf nu beschikbaar

Eerder ging er al een gerucht rond dat YouTube naar de Nintendo Switch zou komen. Nintendo heeft dit bevestigd en YouTube is vanaf vandaag beschikbaar gemaakt op de console.

Alle Nintendo Switch-eigenaren kunnen vanaf vandaag YouTube-video's bekijken op hun Switch. Eerder ging het gerucht al rond dat YouTube naar de Switch zou komen, naar aanleiding van een aantal mensen die het YouTube-icoon in de eShop voorbij zagen komen. Deze geruchten zijn nu dus bevestigd en YouTube is inderdaad vanaf vandaag beschikbaar.

Youtube Switch

YouTube voor Nintendo Switch is vanaf vandaag te downloaden in de Nintendo eShop.

BRON Nintendo
TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?