YouTube komt gamers tegemoet

Terwijl de huiskamers volstromen met apparaten die het mogelijk maken om te internetten op de televisie, komt YouTube een gedeelte van deze gebruikers tegemoet. En laat die gebruikers nou net de gamers betreffen die surfen met hun Nintendo Wii en PlayStation 3.

Daar waar het navigeren met een console op de YouTube-site wat lastig kan werken en met name het passend maken van het beeld niet altijd even lekker uit de verf komt, tracteert YouTube bezoekers van haar pagina op YouTube for Television.

De site is te bereiken via www.youtube.com/tv en werkt momenteel alleen nog met de Wii en PS3. Daarnaast is men hard aan het werk om in de toekomst ook andere apparaten te ondersteunen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?