Check hier alle PlayStation State of Play content

YouTube en Sony gaan samen

YouTube is de internationale dumpplek voor al je filmpjes van jezelf en je vrienden. Wie kent het niet? Sony wilt hier ook een graan bij meepikken en heeft iets geregeld met YouTube.

Sony heeft namelijk een YouTube kanaal geopend. Het is uiteindelijk de mogelijkheid om ingame een filmpje te maken en dat op te sturen naar het kanaal van Sony. Grote games krijgen hun eigen kanaal, zoals LittleBigPlanet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?