YouTube aan de games

Wie kent het gigantische filmpjesplatform YouTube niet. Miljoenen mensen kijken en uploaden er filmpjes van hunzelf en anderen. Google, de eigenaar van YouTube wil nu ook games en muziek gaan verkopen via het platform.

Dit zullen zij niet zelf doen, maar bedrijven als Amazon.com en Apple iTunes Store. Het zou dus mogelijk moeten zijn dat wanneer je een trailer bekijkt van een game, je hem kan pre-orderen of kopen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?