Yoshinori Ono vertrekt bij Capcom

Yoshinori Ono, brand manager van onder andere de Street Fighter-serie, gaat weg bij Capcom. Ono heeft bijna dertig jaar bij de gameproducent gewerkt.

De executive producer van Street Fighter, Yoshinori Ono, verlaat Capcom na er bijna dertig jaar werkzaam te zijn geweest. Dit heeft hij laten weten via Twitter. In de tweet begint Ono over een update van de Capcom Pro Tour 2020 en het bedanken van fans. Daarna kondigt hij zijn vertrek aan als brand manager bij Capcom en dus als producer van de Street Fighter-serie. Ergens deze zomer gaat de Street Fighter-producent zijn taken neerleggen. Ono sluit zijn verklaring af door zijn spijt te betuigen dat hij niet bij de evenementen, die eigenlijk in 2020 moesten plaatsvinden, samen met de community de meest befaamde special attack van Street Fighter kon doen. Hij eindigt daarom passend met: "3 2 1 SHORYUKEN!"

Ondanks dat Yoshinori niet meer betrokken is bij de ontwikkeling van de Street Fighter-serie, zijn er nog grootse plannen voor Street Fighter V. Hieronder vallen vier personages die in 2021 geïntroduceerd worden in de game.

BRON Yoshinori Ono

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?