Yoshinori Ono vertrekt bij Capcom

Geplaatst: 10 augustus 2020 13:10

Yoshinori Ono, brand manager van onder andere de Street Fighter-serie, gaat weg bij Capcom. Ono heeft bijna dertig jaar bij de gameproducent gewerkt.

De executive producer van Street Fighter, Yoshinori Ono, verlaat Capcom na er bijna dertig jaar werkzaam te zijn geweest. Dit heeft hij laten weten via Twitter. In de tweet begint Ono over een update van de Capcom Pro Tour 2020 en het bedanken van fans. Daarna kondigt hij zijn vertrek aan als brand manager bij Capcom en dus als producer van de Street Fighter-serie. Ergens deze zomer gaat de Street Fighter-producent zijn taken neerleggen. Ono sluit zijn verklaring af door zijn spijt te betuigen dat hij niet bij de evenementen, die eigenlijk in 2020 moesten plaatsvinden, samen met de community de meest befaamde special attack van Street Fighter kon doen. Hij eindigt daarom passend met: "3 2 1 SHORYUKEN!"

Ondanks dat Yoshinori niet meer betrokken is bij de ontwikkeling van de Street Fighter-serie, zijn er nog grootse plannen voor Street Fighter V. Hieronder vallen vier personages die in 2021 geïntroduceerd worden in de game.

Bron: Yoshinori Ono
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord