Yoshida verhindert PS3-versie God of War II

Volgens Cory Barlog, van God of War II, hebben PlayStation 2 bezitters erg veel geluk gehad, want sommige mensen binnen Sony hadden de game liever op de PlayStation 3 zien verschijnen.

Shuhei Yoshida, de huidige president van Sony's Worldwide Studios en de voormalige president, Phil Harrison, zouden namelijk een flinke discussie hebben gehad, omdat Harrison God of War II graag voor de PlayStation 3 wilde hebben en Yoshida de game graag op de PlayStation 2 wilde zien.

Iedereen weet natuurlijk al wat het eindresultaat was van deze discussie, want God of War II is al een tijdje beschikbaar voor de PlayStation 2. Toch komt er ook een God of War game naar de PlayStation 3. Het derde deel van de serie zal namelijk ergens dit jaar uitkomen voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?