Soul Calibur IV

  • Ontwikkelaar Namco Bandai
  • Eerste releasedatum 31 juli 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Yoda voor de PlayStation 3

Namco Bandai heeft vandaag bekendgemaakt dat Yoda van Soul Calibur IV ook op de PlayStation 3 verkrijgbaar zal zijn. Je had namelijk twee verschillende versies van deze game: de Xbox 360-versie en de PlayStation 3-versie. De Xbox 360-versie bevatte Yoda en de PlayStation 3-versie Darth Vader.

De Xbox 360-bezitters kunnen Darth Vader downloaden. Hier hangt natuurlijk een prijskaartje aan. In Japan zullen PlayStation 3-bezitters 600 yen moeten betalen voor Yoda en voor mensen met een Xbox 360 kost het 400 Microsoft Points voor Darth Vader.

De downloads zullen beschikbaar zijn op 23 oktober.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?