Yakuza: Like a Dragon lanceert met Xbox Series

Geplaatst:

Yakuza: Like a Dragon lanceert met de Xbox Series X en Xbox Series S. Deze versie van de game is ook een aantal dagen eerder beschikbaar dan de oorspronkelijke releasedatum doet geloven.

Eerder deze week werd de releasedatum van de volgende generatie consoles aan de kant van Microsoft bekendgemaakt. Sindsdien hebben we meerdere launchtitels gezien en Yakuza: Like a Dragon is er één van. Naast het feit dat Xbox Series eigenaren eerder aan de slag kunnen met de RPG, support het ook de Smart Delivery functie van Xbox. Hiermee kun je gratis upgraden naar de next gen versie wanneer je de Xbox One-versie in huis hebt. Bekijk hier de meest recente Yakuza: Like a Dragon trailer, waarin we meer zien van het RPG-systeem.

onbekend

Yakuza: Like a Dragon is vanaf 10 november beschikbaar voor de Xbox Series X/S. De game komt ook naar de PlayStation 4, Xbox One en pc op 13 november. De releasedatum voor de PlayStation 5 is nog onbekend.

Bron: RPG site
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Yakuza: Like a Dragon

Series

Yakuza Kiwami

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord