Yakuza blijft voorlopig een turn-based RPG

Geplaatst: 10 mei 2021 12:55

De Yakuza gameserie blijft voorlopig een turn-based RPG, liet Ryu ga Gotoku Studios onlangs weten met de aankondiging van Lost Judgement.

Lost Judgement wordt een vervolg op de actie-mysterie game uit 2018 van de studio. Fans die de actie stijl van Ryu ga Gotoku missen, zullen blij zijn met Judgement. In een interview met IGN onthulde de ontwikkelaar van de Yakuza serie, Toshihiro Nagoshi en producent Kazuki Hosokawa dat Judgement het voetstuk wordt voor de actiegames van Ryu ga Gotoku, terwijl Yakuza evolueert naar een turn-based RPG na het succes van Yakuza: Like a Dragon. De game was de eerste in de serie die turn-based was en werd erg goed ontvangen door het publiek.

Lost Judgement staat gepland voor 24 september 2021.

Bron: IGN

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Yakuza: Like a Dragon

Series

Yakuza Kiwami

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord