Yakuza 7: Like a Dragon introduceert turn-based gevechten

Geplaatst:
Aangepast: 29 augustus 2019 22:30

Ryu Ga Gotoku Studio heeft onlangs een teaser geplaatst van de nieuwste Yakuza-game. Yakuza 7: Like a Dragon introduceert onder andere turn-based gevechten.

Yakuza 7: Like a Dragon is de nieuwste game in de Yakuza-serie. Ryu Ga Gotoku Studio heeft onlangs meer bekendgemaakt over deze nieuwe game. Zo is er onder andere een teaser trailer en een nieuwe website online gekomen. Op deze website zien we onder andere dat Ichiban Kasuga de hoofdrolspeler is. Kasuga kennen we al van de spin-off Yakuza Online. Ook zien we dat turn-based gevechten worden geïntroduceerd. Volgens SEGA wordt de actie die we kennen uit de vorige Yakuza-games gecombineerd met een RPG-stijl commandosysteem.

Yakuza 7: Like a Dragon verschijnt op 16 januari 2020 in Japan voor de PlayStation 4. Later komt de game ook uit in het Westen.

Bron: Ryu Ga Gotoku
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Yakuza: Like a Dragon

Series

Yakuza Kiwami

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord