Yakuza 5 nu al aangekondigd

Dat wij achter lopen op Japan is algemeen bekend, maar SEGA maakt het wel heel bond. SEGA heeft namelijk tijdens de launch party van Yakuza 4 aangekondigd dat de Yakuza serie wordt uitgebreid met een vijfde deel, en dit terwijl Yakuza 3 pas net bij ons is verschijnen.

Als het zo door blijft gaan lopen we straks nog twee delen achter op Japan. We zullen dus Japans moeten gaan leren of SEGA moet Yakuza 4 zo snel mogelijk naar het westen brengen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?