Yakuza 3

  • Ontwikkelaar Amusement Vision
  • Eerste releasedatum 12 maart 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Yakuza 3-verkoop blijft stijgen

De lead developer van Yakuza 3, Toshihiro Nagoshi, meldde dat de verkoop van de game Yakuza 3 erg goed liep in Japan. In de eerste week werden er meer dan 300.000 exemplaren verkocht waarvan er 232.000 zelfs de eerste dag de winkel al uit waren. SEGA vermoedt dan ook dat de verkoopcijfers de komende tijd zullen blijven stijgen.

Ook de eerste twee delen deden het erg goed in Japan. De games verkochten echter minder goed in de westerse wereld. Dat is waarschijnlijk ook de rede waarom SEGA de game nog steeds niet heeft aangekondigd voor Europa en Amerika. Laten we hopen dat SEGA van gedachten verandert door de goede verkoopcijfers, want dan kunnen wij ook van deze game genieten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?