Yakuza 3 krijgt bonuscontent bij release

Iets meer dan een maand geleden meldden we jullie al dat Yakuza 3 in het Engels zal gaan verschijnen. Vandaag heeft uitgever SEGA aangekondigd dat de game Yakuza 3 bij de release met een uitgebreid premium edition pack komt.

De premium edition pack bestaat uit vier DLC-pakketen.
1. Battle for Survival - Neem het als Kazuma op tegen alle eindtegenstanders van Yakuza 3
2. All-Star Tournament (toernooi met 7 personages)
3. All-Star Tag Tournament (toernooi met 8 teams)
4. Haruka's Request - In deze unieke serie uitdagende missies moet je de hele wereld van de Yakuza verkennen terwijl je minigames speelt en Haruka bezighoudt.
• 31 soundtracks
• Yakuza Who's Who - Deze volledig geanimeerde gids verschaft inzicht in de relaties tussen de personages en geeft aan welke rivalen uiteindelijk bondgenoten zijn geworden.

Wie de game voor de release pre-ordered krijgt de Challenge Pack. De Challenge Pack bestaat uit minigames, waarbij je met vrienden kunt poolen, bowlen, darten of golfen.

Ook is het mogelijk om de hoofdpersonages uit de game aan te passen met vier verschillende kostums, zodat Kazuma, Haruka en Rikiya er totaal anders uit komen te zien.

De game Yakuza 3 is een RPG speelt zich af in de straten van Okinawa en vervolgens in Tokio in Japan. Je stort je in intense en brute conflicten, waar alleen de sterksten overleven. Yakuza 3 moet 12 maart van dit jaar uitkomen en verschijnt exclusief voor de PlayStation 3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?