Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Yakuza 3

  • Ontwikkelaar Amusement Vision
  • Eerste releasedatum 12 maart 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Yakuza 3, 4 en 5 krijgen ook remasters

Fans van de Yakuza-franchise kunnen hun oogjes beter goed openhouden de volgende periode. Middels het Japanse blad Famitsu werd bekendgemaakt dat Yakuza 3, 4 en 5 ook een remaster gaan krijgen.

In het westen kunnen we pas net genieten van Yakuza Kiwami en van de zomer van diens opvolger, maar in Japan zijn ze net iets verder dan bij ons. Daar verschijnt in augustus de remaster van deel 3, de remaster van deel 4 ergens eind dit jaar en deel 5 in de lente van 2019. Hoewel dus nog niet duidelijk is wanneer we aan de slag kunnen met de remasters, is het wel lekker om naar de games uit te kijken.

onbekend

Deze zomer kunnen we in ieder geval vast beginnen met Yakuza Kiwami 2. Deze komt uit op 28 augustus.

BRON Gematsu

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?