Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Yager Development niet meer verbonden aan Dead Island 2

Deep Silver heeft ons verrast met een aankondiging omtrent Dead Island 2. Deze game was al tijden in ontwikkeling bij Yager Development, maar uitgever Deep Silver heeft besloten deze samenwerking te stoppen en Yager Development van het project te halen.

With Dead Island 2, Deep Silver has always been dedicated to delivering the sequel that Dead Island fans deserve.

After careful consideration, today we announce the decision to part ways with development partner Yager.

We will continue working towards bringing our vision of Dead Island 2 to life, and we will share further information at a later stage.

Wie het project nu op zal gaan pakken is helaas afwachten. De game, die moet gaan uitkomen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One, is enige tijd geleden al uitgesteld tot ergens in 2016.

Wat vinden jullie van dit nieuws en wie zou het project nou voort kunnen zetten?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?