Xenoblade Chronicles: Definitive Edition bevat extra verhaal-content

Geplaatst: 30 april 2020 08:57
Aangepast: 30 april 2020 08:58

Goed nieuws voor fans van Xenoblade Chronicles die maar geen genoeg kunnen krijgen van het verhaal. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition bevat namelijk extra verhaal-content.

Het is nog een maandje wachten tot de releasedatum van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, maar er is wel alvast wat nieuwe informatie over de game naar buiten gekomen. Twitteraar @rokumanjigaga vond namelijk een beschrijving op de verpakking van de Japanse downloadcode voor de game. Volgens de beschrijving bevat de game een extra scenario dat Future Connected heet. Deze extra content onthult meer informatie over het personage Melia, bevat nieuwe gebieden en maakt gebruik van een geheel nieuw gevechtssysteem waarbij de Nopon een grote rol spelen.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition verschijnt 29 mei voor de Nintendo Switch.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Series

Xenoblade

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

29 mei 2020

Ontwikkelaar

Monolith Soft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord