Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country
  • ONTWIKKELAAR Monolith Productions
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 september 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE

Xenoblade Chronicles 2 krijgt DLC Torna the Golden Country

Nintendo heeft tijdens de E3 DLC aangekondigd voor Xenoblade Chronicles 2. De content heet Torna the Golden Country en hierin komen spelers meer te weten over Jin, Mythra en Malos. In de eerste trailer is alvast meer te zien van de DLC.

Xenoblade Chronicles 2: Torna the Golden Country verschijnt 14 september voor de Nintendo Switch. Een week later is Xenoblades 2 samen met de DLC ook fysiek verkrijgbaar.

BRON Nintendo

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?