xCloud toegevoegd aan Xbox Game Pass Ultimate

Geplaatst: 17 juli 2020 14:20
Aangepast: 17 juli 2020 14:20

Microsoft heeft via Xbox Wire bekendgemaakt dat xCloud naar Xbox Game Pass Ultimate komt. Deze toevoeging komt zonder extra kosten.

We kregen dit nieuws te horen in een blogpost geschreven door het hoofd van Xbox Phil Spencer. Hij laat ons weten dat we niet extra hoeven te betalen voor de cloud service. Dankzij de mix van Game Pass en cloud gaming, krijgen spelers de kans om meer dan 100 titels uit te proberen via xCloud. Je kunt dus via streaming straks op je telefoon of tablet Xbox games spelen. Hij laat weten dat via Xbox Live het ook gewoon mogelijk is om multiplayer te spelen via de service en door te spelen waar je gebleven was in singleplayer games. Het was al eerder bekend dat xCloud naar Game Pass kwam, maar nu is het officieel en met een releasewindow. In Nederland is xCloud beschikbaar.

onbekend

xCloud is beschikbaar met Xbox Game Pass Ultimate in september.

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord