Xbox Slim groot succes in de VS

Microsoft heeft er erg slim aan gedaan om de Xbox Slim te lanceren in de Verenigde Staten. In de maand juli gingen er namelijk meer dan 440 duizend exemplaren over de toonbanken. Daarmee was de Xbox Slim ook gelijk het best verkochte platform in de VS.

De Xbox Slim werd zelfs twee keer zo vaak verkocht als de PlayStation 3. De 250 GB geheugen, de ingebouwde Wifi connector en het uiterlijk van de Xbox Slim zullen hier zeker aan hebben meegeholpen.

Of de Xbox Slim ook een groot succes wordt in Europa zullen we nog moeten afwachten. In de VS staat de Slim versie in elk geval op de eerst plek.

1. Xbox 360: 443.500
2. Nintendo DS: 398.400
3. Wii: 253.900
4. PlayStation 3: 214.500
5. PSP: 84.000

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?