Xbox Series X|S snelst verkopende Xbox-generatie ooit

Geplaatst:

De Xbox Series X|S is de snelst verkopende Xbox-generatie ooit. De recente generatie console van Microsoft doet goede zaken in het huidige gameland.

Phil Spencer, topman bij Xbox, claimde dit tijdens een interview met de New York Times. Hij vertelde dat ze meer Xbox Series X|S consoles verkocht hadden in deze tijdperiode dan alle andere Xbox-generaties. De reden dat Xbox het zo goed gedaan heeft, terwijl ze nog steeds kampen met de productie uitdagingen door Covid-19 en materiaal tekorten, is het feit dat de Xbox Series S bijzonder goed verkocht werd. Hierdoor bleef er toch altijd een Xbox in de winkel staan, klaar om door een klant meegenomen te worden. Phil Spencer kwam zelf niet met een cijfer, maar daarvoor hebben we de betrouwbare insider Daniel Ahmad. Hij geeft aan dat ze denken dat er op dit moment 12 miljoen Xbox Series-consoles zijn verkocht. In ander relevant nieuws, Ubisoft+ komt naar Xbox.

De Xbox Series-consoles zijn nu beschikbaar. Als je er eentje kan vinden tenminste. Heb je er eentje in huis? Laat het ons weten hoe die bevalt!

Bron: TrueAchievements
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord