Spencer: Xbox Series X game onthullingen dichtbij

Geplaatst:
Aangepast: 26 april 2020 03:56

Het gaat niet lang meer duren voordat we kunnen bekijken wat de volgende generatie in huis heeft. De games voor Xbox Series X worden binnenkort tentoongesteld volgens Xbox topman Phil Spencer.

Een fan van Xbox vroeg aan Spencer hoe hij zich voelde over het uitgeven van informatie van de games en de Xbox Series X. De hoofdbaas van Xbox gaf aan dat hij gisteren de plannen heeft bekeken over het doorgaand delen van informatie tot de lancering van de console. Hij voelt zich zelfverzekerd en laat weten dat de teams goed werk doen, ondanks de huidige omstandigheden die de wereld teisteren. Er staan nog een heleboel Xbox Game Studios te popelen om uit te komen. Binnenkort kunnen we beginnen aan Gears Tactics en Minecraft Dungeons. Onlangs werd het nieuwe logo van Xbox Series X onthuld.

Welke games staan bij jou het hoogste op je verlanglijst? Halo Infinite of Hellblade II misschien?

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord