Xbox Series pre-orders starten eind deze maand

Geplaatst:
Aangepast: 9 september 2020 16:40

De Xbox Series X en de Xbox Series S zijn dichterbij dan je denkt. Vanaf het einde van deze maand is het al mogelijk om de next-gen consoles te pre-orderen.

Na lang wachten welke next-gen console als eerste onthuld zou worden, zijn gisteren dan eindelijk de Xbox Series X en Xbox Series S officieel bekendgemaakt. Vandaag heeft Phil Spencer, het hoofd van Xbox, in een blogpost aangekondigd dat de pre-orders voor zowel de Xbox Series X als de goedkopere Xbox Series S beginnen vanaf 22 september. Daarnaast zijn de consoles vanaf 24,99 dollar per maand voor 24 maanden te verkrijgen via Xbox All Access. Dit is een maandelijkse betaalservice van Microsoft waarbij je betaalt voor een Xbox en de Xbox Game Pass Ultimate. De Xbox All Access wordt eind dit jaar beschikbaar gesteld in twaalf nieuwe landen, maar helaas valt Nederland daar nog niet onder.

De Xbox Series X en de Xbox Series S komen allebei uit op 10 november. Voor beide consoles gaan de pre-orders op 22 september van start. De Xbox Series X heeft een adviesprijs van 499 euro en de Xbox Series S gaat 299 euro kosten.

Bron: Xbox
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord