PlayerUnknown's Battlegrounds

  • RELEASEDATUM 12 december 2017, 7 december 2018 (PS4)
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE -

Xbox One-versie PUBG krijgt in mei de map Miramar

Bezitters van PlayerUnknown's Battlegrounds op de Xbox One moesten nog even wachten op de map Miramar, maar dit wachten komt binnenkort ten einde. Dankzij een post op Twitter wordt duidelijk dat de map in mei moet verschijnen.

Miramar is een desert map en mensen die de game op de pc spelen, konden er al even mee aan de gang. Op het moment kunnen Xbox One-spelers alleen op de desert map Erangel spelen. In mei komt hier dus verandering in. De ontwikkelaar laat helaas nog geen exacte releasedatum vallen.

PlayerUnknown's Battlegrounds is momenteel speelbaar op de pc en Xbox One.

BRON Twitter

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?