Xbox Live uit de lucht op 29 september

Komende maandag, 29 september, zal Xbox Live de hele dag plat liggen (van 9:00 tot 21:00). Dit in verband met de grote Fall Update die eraan gaat komen. Dat wordt dus even offline gamen volgende week...

Wanneer die grote update zal verschijnen is nog niet bekend, maar uit dit bericht kunnen we toch wel concluderen dat hij er echt aan zit te komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?