Xbox Live Silver-leden worden tijdelijk Gold

Een Xbox Live Gold abonnement is een investering van 60 euro per jaar. Sommige mensen zien nog niet de voordelen in van zo'n abonnement. Daarom komt Microsoft zo nu en dan met dagen waarbij Silver-leden voor eventjes Gold kunnen zijn.

Binnenkort is het weer zover. Vanaf 25 november tot 30 november zullen alle Xbox Live Silver-leden voor 5 dagen lang Gold zijn. Dit betekent dat ze online kunnen gamen, demo's eerder ontvangen en nog veel meer.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?