Xbox Live reclame onderweg

Alsof we nog niet genoeg worden platgegooid met reclame doet Microsoft er nog een schepje bovenop. Volgend jaar verschijnt namelijk de Silverlight op Xbox Live. Adverteerders hebben dan de mogelijkheid om interactieve reclame campagnes op Xbox Live te plaatsen.

Volgends Sean Alexander, directeur van de Microsoft's Advertising Business Group, hebben adverteerders zelfs de mogelijkheid om hun reclame op vier schermen te laten tonen. Daarbij gaat het om Televisie, desktop, mobiele telefoon en Surface. Volgend jaar zien we dus nog meer reclame.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?