Check al onze gamescom content hier!

Xbox Live nu echt ten einde

Ondanks dat Xbox live al een poosje geleden is stopgezet voor de oude Xbox waren er nog steeds een aantal Xbox gebruikers online Halo 2 multiplayer aan het spelen. Zij hadden namelijk vanaf het moment dat Microsoft Xbox Live werd stopgezet hun Xbox aan laten staan, maar vanaf vandaag is Xbox Live voor de oude Xbox dan toch echt ten einde.

Gisteravond waren er nog maar twee van de 27 over waarvan één Xbox het gister laat al begaf. Vandaag was er dan ook nog maar één speler over, namelijk N4SIR, maar hoe triest het ook is ook hij heeft het spel nu verlaten.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?