Xbox Live is terug

Xbox Live is weer terug van weggeweest. Xbox Live is namelijk, na 24 uur offline te zijn geweest, eindelijk weer te bereiken. We kunnen dus weer volop online gamen en downloaden. Tijdens deze uren zonder Xbox Live heeft Microsoft echter niks groots veranderd.

Microsoft heeft wel wat kleine verbeteringen doorgevoerd en natuurlijk zijn deze verbeteringen ook lang niet slecht. Zo zouden de xbox.com profielen zijn verbeterd en lopen de menu's wat soepeler. Ook heeft Microsoft Xbox Live alvast voorbereid op de grote herfst update die dit jaar zal verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?