Xbox Live in valentijnsstemming

Sinds "The New Xbox Expierence" kwam heeft elke Xbox Live gebruiker een avatar, een poppetje die staat voor zijn virtuele identiteit. Omdat Valentijnsdag zaterdag al is en gamers ook een vriendin kunnen hebben, komt Microsoft met passende kleren en een speciale valentijnssectie.

Beter iets dan niets lijkt het motto van Microsoft te zijn als het gaat om kleding voor avatars. De laatste keer dat wij konden berichtten over nieuwe kleren voor deze virtuele representatie van jezelf was in december, toen er twee kostuums, een hoed en zonnebril online gezet werden. Deze keer is er nog minder te melden, namelijk maar twee nieuwe kledingstijlen. Een smoking is vanaf nu te selecteren voor mannen en voor de vrouwen een rode jurk.

Naast de nieuwe kledij is er ook een nieuwe, roze kop verschenen in het dashboard. Onder deze tab staan spellen voor twee spelers, waarvan dus de bedoeling is dat je het samen met je geliefde speelt. Het enige dat ik kan hopen is dat gamers hun vriendin niet uitnodigen om alleen dit te gaan doen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?