Xbox Live in valentijnsstemming

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Sinds "The New Xbox Expierence" kwam heeft elke Xbox Live gebruiker een avatar, een poppetje die staat voor zijn virtuele identiteit. Omdat Valentijnsdag zaterdag al is en gamers ook een vriendin kunnen hebben, komt Microsoft met passende kleren en een speciale valentijnssectie.

Beter iets dan niets lijkt het motto van Microsoft te zijn als het gaat om kleding voor avatars. De laatste keer dat wij konden berichtten over nieuwe kleren voor deze virtuele representatie van jezelf was in december, toen er twee kostuums, een hoed en zonnebril online gezet werden. Deze keer is er nog minder te melden, namelijk maar twee nieuwe kledingstijlen. Een smoking is vanaf nu te selecteren voor mannen en voor de vrouwen een rode jurk.

Naast de nieuwe kledij is er ook een nieuwe, roze kop verschenen in het dashboard. Onder deze tab staan spellen voor twee spelers, waarvan dus de bedoeling is dat je het samen met je geliefde speelt. Het enige dat ik kan hopen is dat gamers hun vriendin niet uitnodigen om alleen dit te gaan doen.

Lees meer