Xbox Live Gold wordt niet geschrapt

Geplaatst:

Xbox Live Gold wordt, ondanks de hardnekkige geruchten, toch niet geschrapt. Dit gerucht drukte Microsoft zelf even de kop in.

Vorige week gingen er hardnekkige geruchten rond over het schrappen van Xbox Live Gold. Zo zou Microsoft de dienst helemaal van de hand doen en zou online gamen op de Xbox helemaal gratis worden. Aanleiding hiervan was een aanpassing in de Microsoft Services Agreement. Deze aanpassing veranderde de term Xbox Live Gold in Xbox online service. Dit deed velen vermoeden dat Xbox Live Gold niet langer zou bestaan. Microsoft ontkrachtte dit gerucht echter in een statement aan de Amerikaanse gamesite GameSpot. Volgens Microsoft zijn er geen plannen om Xbox Live Gold te schrappen of aan te passen. De aanpassing in de Microsoft Services Agreement is slechts ter verduidelijking van het verschil tussen de online diensten van Xbox, zoals cross-saves en vriendschapsverzoeken, en de daadwerkelijke online abonnementsdienst Xbox Live Gold.

onbekend

Het ziet er dus naar uit dat Xbox Live Gold voorlopig nergens naartoe gaat.

Bron: GameSpot
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord