Xbox Live Gold in prijs verdubbeld

De prijs van Xbox Live is verdubbeld. Microsoft heeft dit aangekondigd via de officiële nieuwssite Xbox Wire.

De prijs schiet omhoog voor de online service Xbox Live Gold. Je huidige abonnement wordt niet aangetast, maar het moment dat je verlengt moet je meer betalen. Voor één maand Xbox Live Gold gaat de prijs met één euro omhoog en voor drie maanden moet je vijf euro meer gaan neerleggen. Ook kun je maar maximaal zes maanden aanschaffen en dat gaat je zestig euro kosten. Dit was eerst dezelfde prijs als een jaarabonnement voor Xbox Live Gold. Het lijkt erop dat Microsoft mensen willen pushen om Xbox Game Pass aan te schaffen. De prijs van die service verandert namelijk niet.

Xbox Live3

Wat vinden jullie van de nieuwe prijs van Xbox Live Gold?

BRON Xbox Wire

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?