Xbox Indie Showcase volgende week gepresenteerd

Geplaatst:

ID@Xbox en Twitch slaan de handen ineen om een nieuwe stream te organiseren. De Xbox Indie Showcase staat in teken van nieuwe gameplay, Game Pass toevoegingen en nog veel meer.

De nieuwe trailer geeft ons alvast een voorproefje wat we kunnen verwachten. Uitgevers zoals Raw Fury, Team17, Curve Digital en vele anderen zijn aanwezig tijdens de stream. Op de nieuwswebsite Xbox Wire wordt nog meer verteld over de line-up. Second Extinction, The Ascent, The Wild at Heart, Voidtrain, Exo One en S.T.A.L.K.E.R. 2 behoren tot de games die een opkomst maken. Er komen echter ook nieuwe titels aan bod. Naast de nieuwe gameplay en aankondigingen, krijgen we te horen welke games naar Xbox Game Pass komen. Bekijk hier het laatste nieuws over Xbox Game Pass, Bethesda heeft namelijk flink wat titels toegevoegd.

De Xbox Indie Showcase is te zien op vrijdag 26 maart vanaf 17:00 uur.

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord