Xbox Game Pass mogelijk straks met familie-abonnement

Xbox Game Pass krijgt in de toekomst mogelijk een abonnement voor families. Phil Spencer liet weten dat hij deze optie overweegt.

Xbox Game Pass is één van de betere abonnementsdiensten voor games. Om maar te beginnen is er laatst nog een flinke selectie aan games toegevoegd aan de Game Pass en kunnen abonnementsleden straks genieten van cloud gaming. Maar, wat als er nou een oplossing wordt bedacht voor huishoudens met meerdere Xbox-consoles? Een gedeelde familie-abonnement zoals Spotify is ideaal voor zo een dergelijke situatie. Deze vraag werd op Twitter gesteld aan Xbox-baas Phil Spencer. Volgens Spencer is dit waar het Microsoft-team naartoe wilt werken. "Er is een optie voor huishoudens met één console, maar een familie-abonnement voor meerdere gezinsleden met meerdere consoles zou kunnen helpen", meent Spencer.

Xbox Game Pass is een abonnementsdienst voor Xbox-consoles die je toegang geeft tot meer dan 200 games voor een maandelijks bedrag.

BRON XboxP3

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?