Forza Motorsport 7
  • ONTWIKKELAAR Turn 10 Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 oktober 2017
  • PLATFORMEN Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Xbox en Olympische Spelen organiseren Forza 7-toernooi

Microsoft werkt samen met de Amerikaanse tak van de Olymische Spelen voor een nieuw virtueel evenement rondom de Xbox One-racegame Forza Motorsport 7. De organisaties werken samen voor een virtueel toernooi dat binnenkort al wordt uitgezonden.

Meer dan 35 deelnemers uit 11 Amerikaanse staten nemen deel aan het virtuele toernooi en de actie kan binnenkort live bekeken worden op Mixer, het YouTube kanaal van Xbox, of Twitch. Bijzonder genoeg vindt de prijsuitreiking plaats in Minecraft. Microsoft en de Amerikaanse tak van de Olymische Spelen organiseren dit evenement om een licht te schijnen in de donkere tunnel, genaamd: COVID-19. Tijdens het evenement hopen beide partijen dat de deelnemers plezier hebben en dat er nieuwe interessante verhalen over de atleten zelf de kop op duiken. Als onderdeel van deze samenwerking kunnen Xbox-gebruikers hun Microsoft Rewards-punten online en via de console doneren via de Microsoft Rewards-app. Gebruiker die doneren krijgen een tegemoetkoming van Microsoft, al is vooralsnog niet bekend wat dat inhoudt.

forza 7 4k

Het toernooi wordt vanaf 30 mei uitgezonden via de eerdergenoemde kanalen.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?