Xbox en Olympische Spelen organiseren Forza 7-toernooi

Geplaatst:
Aangepast: 22 mei 2020 12:19

Microsoft werkt samen met de Amerikaanse tak van de Olymische Spelen voor een nieuw virtueel evenement rondom de Xbox One-racegame Forza Motorsport 7. De organisaties werken samen voor een virtueel toernooi dat binnenkort al wordt uitgezonden.

Meer dan 35 deelnemers uit 11 Amerikaanse staten nemen deel aan het virtuele toernooi en de actie kan binnenkort live bekeken worden op Mixer, het YouTube kanaal van Xbox, of Twitch. Bijzonder genoeg vindt de prijsuitreiking plaats in Minecraft. Microsoft en de Amerikaanse tak van de Olymische Spelen organiseren dit evenement om een licht te schijnen in de donkere tunnel, genaamd: COVID-19. Tijdens het evenement hopen beide partijen dat de deelnemers plezier hebben en dat er nieuwe interessante verhalen over de atleten zelf de kop op duiken. Als onderdeel van deze samenwerking kunnen Xbox-gebruikers hun Microsoft Rewards-punten online en via de console doneren via de Microsoft Rewards-app. Gebruiker die doneren krijgen een tegemoetkoming van Microsoft, al is vooralsnog niet bekend wat dat inhoudt.

Het toernooi wordt vanaf 30 mei uitgezonden via de eerdergenoemde kanalen.

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Motorsport 7

Series

Forza

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Xbox One

Releasedatum

3 oktober 2017

Ontwikkelaar

Turn 10 Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord